Wij staan klaar om u te helpen

Wij helpen bij de implementatie en vragen of wensen die er zijn. Elke klant heeft een eigen vast aanspreekpunt waar je met alle vragen terecht kunt, een consultant die de situatie kent en direct kan helpen en adviseren. Onze contactpersoon staat klaar voor een juiste en vlotte aanpak van alle wensen. Zo kunnen we helpen bij het bouwen van de boomstructuur van de objectenboom en de stamkaarten, het inrichten van het meldbriefje of het werkproces van de werkorders. Daarnaast kunnen we samen een meer jaren onderhoudsplan maken met frequenties en checklists.

Online helpuitleg in de vorm van filmpjes

In onze trainingsbrochure treft u het trainingsaanbod met betrekking tot de basistrainingen van Q3 aan. Naast de basistrainingen zijn trainingen mogelijk voor de diverse andere modules binnen Q3.

Voor een continu proces van verbetering is er voor de gebruikers van Q3 een trainingsprogramma beschikbaar. Hierdoor ontstaat er een hogere toepasbaarheid van de ingevoerde informatie. Q3 Concept BV is een erkend leerbedrijf bij MBO opleidingen en Partner in Education Bij Hogescholen.