Alle voetballiefhebbers opgelet! Schrijf jezelf in voor de Q3 EK poule en maak kans op mooie prijzen.

Hoe werkt het?

Schrijf jezelf onder aan deze pagina in met je volledige naam, e-mailadres en spelnaam. We zullen je per mail op de hoogte stellen van je persoonlijke inloggegevens, zorg er dus voor dat het een geldig e-mailadres is. Je persoonlijke gegevens worden na afloop van het toernooi vernietigd en worden op geen enkele wijze voor andere doeleinden dan voor deze EK poule gebruikt en worden ook niet ter beschikking gesteld aan derden. Verdere uitleg over de EK poule volgt na inschrijving. De inschrijving is volledig gratis.

Prijzen

Het enige wat je na inschrijving nog hoeft te doen is de standen voorspellen en zo hoog mogelijk zien te eindigen in de poule. De uitslagen van de wedstrijden worden uiterlijk de eerstvolgende werkdag voor 12:00 uur verwerkt. De eerste 100 deelnemers ontvangen een leuke Q3 attentie. Daarnaast ontvangen de winnaars van de verschillende tussenrondes mooie prijzen tijdens het EK. Hieronder zijn een aantal van deze prijzen weergegeven.

Inschrijfformulier EK poule

Om jezelf aan te melden, hebben we onderstaande gegevens nodig. De andere deelnemers zien alleen de spelnaam die je invult. Na aanmelding ontvang je jouw inloggegevens en extra informatie via de mail.

Inschrijving gesloten.