Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

Eventjes voorstellen…

Naar nieuwsoverzicht

Door: Tijs“Als Software Engineer bij Q3 Concept B.V. werk ik aan de real-time machine monitoring. Het MMS leest productiegegevens automatisch uit, geeft een visueel overzicht van de productie, en berekent voor elk object de levensduur. Recentelijk heb ik mijn MSc diploma behaald voor de opleiding Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam en daarvoor heb ik HBO ICT gestudeerd aan de Fontys in Eindhoven. In samenwerking met de Fontys starten we een project om studenten te laten zien dat onderhoud zo efficiënt mogelijk maken een mooie uitdaging is.

Wat ik tof vind aan Q3 Concept B.V. is dat verder wordt gekeken dan de oplossing zelf, denk daarbij aan hoe een functie voordelen kan geven buiten de gevraagde use-case.”

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen