Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

17 certificaten uitgereikt bij DZB Leiden

Naar nieuwsoverzicht
Maandag 5 juli zijn er weer certificaten uitgereikt door Wesley Kuijpers. Ditmaal hebben 17 medewerkers van DZB Leiden de trainingen ‘Objectenbeheer, documentenbeheer en relaties’, ‘Preventief onderhoud, het werken met checklists en planning’, ‘Correctief onderhoud en werkorderbeheer’ en ‘Training op maat’ succesvol afgerond. 

Naast de trainingen ‘Objectenbeheer, docuemtenbeheer en relaties’, ‘Preventief onderhoud, het werken met checklists en planning’, ‘Correctief onderhoud en werkorderbeheer’ en ‘Training op maat’ biedt Q3 Concept ook doorlopend trainingen aan in ‘Magazijnbeheer en inkoop’ en ‘Instellingen, autorisaties en gebruikerstools’. Deze trainingen worden verzorgd voor diverse gebruikersgroepen om de medewerkers zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van het Q3 onderhoudsbeheersysteem. Alle trainingen worden naar de live omgeving gekopieerd, zodat uitleg wordt gegeven op recente en herkenbare data van het eigen bedrijf.

Al onze trainingen zijn uitgebreid uitgelegd in onze brochure. Deze vindt u hier.

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen