Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

Eventjes voorstellen…

Naar nieuwsoverzicht

Jurriaan Drent – “Dit semester loop ik stage bij Q3 Concept B.V. vanuit mijn opleiding ICT & Business. Mijn rol als stagiair is het verschaffen van inzicht in de beschikbare databases door middel van dashboards, een echte data driven opdracht.
Ik ben erg warm ontvangen binnen Q3 en heb dan ook veel zin om met mijn opdracht bezig te zijn en te ontdekken wat er vanuit de data geleerd kan worden.”

Jurriaan Drent voorstellen bij Q3 concept

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen