Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

Eventjes voorstellen…

Naar nieuwsoverzicht

– “Momenteel zit ik in het 5e semester van de hbo studie ICT en Media Design, een studie die ik met plezier doe. Na 4 semesters in de banken, was het dan eindelijk tijd om stage te gaan lopen. Tijdens mijn stage bij Q3 Concept B.V. zal ik samen met Michelle Broens aan de tabletinterface werken. Bij Q3 krijg ik de mogelijkheid om mijn creativiteit te uiten en alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd op school uit te oefenen in de praktijk.”

 

Aliyah Eghaghe voorstellen

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen