Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

Q3 on tour!

Naar nieuwsoverzicht

Vorige week zijn Wesley Kuijpers en Myrthe van der Leest op bezoek geweest bij een van onze klanten. Bij het laatste bezoek aan deze klant zagen wij dat zij een tegeltje op het whiteboard hadden getekend met de tekst: ‘??????? ?? ?3, ?????? ???? ?? ??? ???.’ Dit vonden wij zo leuk, dat wij deze tekst daadwerkelijk op een oud-Hollands tegeltje hebben laten drukken en deze hebben afgegeven. 

 

Q3 concept on tour

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen