Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

Visueel inzicht geeft duidelijkheid

Naar nieuwsoverzicht
Visuele herkenbaarheid
In de boomstructuur van Q3 kunnen voor elk niveau eigen abeeldingen worden gekozen. De items in de boomstructuur kunnen onbeperkt worden aangemaakt en uitgebreid.

 

Visuele herkenbaarheid - boomstructuur
Het nut van de stamkaartDe stamkaart van Q3 maakt het mogelijk om eigen velden met eigen benamingen aan te maken. Dit kan nuttig zijn om bijvoorbeeld belangrijke kenmerken of gegevens van een asset toe te voegen, hieronder een voorbeeld van een stamkaart met extra gegevens.
Het nut van de stamkaart - stamkaart - visueel inizcht geeft duidelijkheid

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen