Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

Eventjes voorstellen…

Naar nieuwsoverzicht

Myrthe van der Leest – “Sinds begin 2019 werk ik met veel plezier bij Q3 Concept. Naast mijn studie verzorg ik de marketing voor dit bedrijf. Elke werkdag is anders doordat er veel afwisseling in de werkzaamheden zit. Ik houd mij bezig met de vormgeving van de website, nieuwsbrieven, presentaties en dergelijke. Daarnaast krijg ik bij Q3 de kans om mijn mening te laten horen waar in overleg veelal wat mee gedaan wordt, op deze manier voel je jezelf gehoord en dat motiveert mij om creatief te blijven meedenken.”

Myrthe van der Leest voorstellen bij Q3 Concept

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen