Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

Ziekteverzuim en verlof in 2020

Naar nieuwsoverzicht
De verlofplanning voor het nieuwe jaar moet weer op order zijn. De vakantie en verlofaanvragen komen weer binnen. Het ziekteverzuim wordt weer gemeten voor 2020. Heeft u een goed overzicht? Met Q3 krijgt u het snel inzichtelijk en kunt u er dagelijks mee werken en rapporteren. Heeft u deze module al ingericht? Mail naar service@Q3.nl of bel ons via 0413-331331.

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen