Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

Geslaagde klantensessie automatisering in consistente benamingen

Naar nieuwsoverzicht
Woensdag 29 januari hebben we met enkele klanten gebrainstormd over de invoer van de juiste benamingen voor artikelen. Wat we zien is dat veel verschillende benamingen worden gebruikt voor dezelfde artikelen (Lager, kogel)(Kogellager)(Kogellager 2RS) etc. wat dubbelingen geeft en nadelen in het zoeken naar een juist artikel.

Q3 is gestart met een project waarbij na invoer van een nieuw artikel, een keuze zichtbaar is met de meest gebruikte benaming, deze keuze komt vanuit een databank, die automatisch een stamkaart presenteert met foto van het lager, de productkenmerken en eventueel een tekening.

Deze sessie bij Van der Valk in Amersfoort is afgesloten met een gezellige lunch en het vervolg staat inmiddels gepland.

 

Dit soort projecten worden bekend gemaakt bij onze klanten met de mogelijkheid om aan te sluiten. Wij vinden het belangrijk om te sparren en ideeën uit te wisselen om op deze manier te komen tot nog betere en meer intelligente software in het Q3 onderhoudsbeheersysteem.

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen