Volg ons:
Gratis Online Demo
Nieuws

Het beheer van uw magazijn was nog nooit zo eenvoudig!

Naar nieuwsoverzicht
Krijgt uw bedrijf een nieuw magazijn of wordt het magazijn (opnieuw) ingedeeld? Heeft u echter nog geen idee wat voor mogelijkheden er zijn om het magazijn zodanig in te richten dat er structuur en overzicht gecreëerd wordt? Wij kunnen u ongetwijfeld helpen bij de organisatie hiervan! 

Magazijn coderenU herkent het wellicht, de artikelen zijn niet goed gecodeerd of staan niet op de juiste locatie, waardoor producten verwisseld kunnen worden. Het gevolg hiervan zijn onnodige kosten en verloren tijd. Om uw magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten, zijn er verschillende mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is het juist coderen van het magazijn. Dit is belangrijk, omdat het magazijn hierdoor direct een stuk netter en overzichtelijker wordt. 

Stickers printenBij het gebruik van het Q3 pakket worden er in de loop van de tijd veel artikelgegevens en koppelingen met magazijnen en magazijnlocaties gemaakt. Q3 biedt de mogelijkheid om, eventueel per magazijnlocatie, een complete stickerset van coderingen te leveren. Deze stickers kunnen eenvoudig uitgeprint worden via het Q3 systeem. Vervolgens kunt u niet alleen uw magazijn coderen, maar ook de bakken in uw stellingen. Wanneer een bak een bepaald product bevat, kunt u hier een codering op plaatsen met allerlei gegevens over het product en eventueel een barcode. Op deze manier is alles snel terug te vinden in het magazijn, zonder dat er veel productkennis vereist is. 

Barcode scanningSteeds meer magazijnen worden uitgerust met barcode scanners. Het proces van voorraad en logistiek wordt er inzichtelijker, sneller en minder foutgevoelig van. Binnen Q3 is het mogelijk om te werken met barcodes. Denkt u hierbij aan de inkooplevering controle, voorraadcontrole, voorraadmutaties en het opzoeken van magazijnlocaties. 

Real-time inzicht en volledige controleQ3 biedt de mogelijkheid om inkoopadvies te genereren. Door werkorders te koppelen aan het materiaalverbruik, wordt de voorraad bijgehouden. U wordt automatisch op de hoogte gehouden bij een minimale voorraad, waardoor u precies weet wanneer u moet bijbestellen. Hierdoor wordt er nooit meer misgepakt op voorraad. Q3 creëert inzicht in uw bestelkosten, voorraadvolumes en materiaalverbruik. 

Barcode scanning met het Q3 onderhoudsbeheersysteem

Meer weten over de Q3 Maintenance Software?

Informatie aanvragen
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Informatie aanvragen